Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Θέματα εξετάσεων! Βοηθήστε μας!


Site Administrator

Status: Offline
Posts: 512
Date: Mon Jun 20 02:21 2011
Θέματα εξετάσεων! Βοηθήστε μας!
Permalink  
 


 

Αγαπητοί Συντοπατζήδες, κατΆ αρχάς ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλά αποτελέσματα στα μαθήματα που ήδη δώσατε.

 

Θα ήταν πολύ καλό για όλους να κάνουμε για πρώτη φορά μια ομαδική προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα θέματα των εξετάσεων. Ήδη μερικοί είναι άγρυπνοι ως προς αυτό και φροντίζουν να ανεβάζουν τα θέματα των μαθημάτων που δίνουν.

 

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό. Μερικοί δεν έχουν σκάνερ, άλλοι δεν γνωρίζουν πώς να ανεβάσουν μια σκαναρισμένη εικόνα, και μερικοί ψιλοβαριούνται να μπουν στη διαδικασία.

 

ΠαρΆ όλα αυτά, οι περισσότεροι έχουν στην κατοχή τους θέματα εξετάσεων, καινούρια αλλά και παλαιότερων ετών, τα οποία δεν υπάρχουν στον Τοπατζή. Να λοιπόν πώς μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να φρεσκάρουμε τη βάση δεδομένων μας και να την κάνουμε πιο πλήρη:

 

Από εδώ και πέρα μπορείτε να πηγαίνετε στο φωτοτυπείο του Θωμά (κάτω από τον Χέλμη, δίπλα από τα everest) και να αφήνετε εκεί τα θέματα των εξετάσεων. Μόλις τελειώνετε με το μάθημα που δώσατε, μπορείτε να πάτε απευθείας εκεί, να φωτοτυπήσετε τα θέματα, και να του πείτε να τα βάλει στο φάκελο με τα θέματα του Τόπα (έχουμε ήδη έρθει σε συννενόηση) Όποτε θέλετε, επίσης, μπορείτε να πάτε και να φωτοτυπήσετε παλαιότερα θέματα που έχετε στο σπίτι σας, και να μπουν και αυτά στο φάκελο. Προσοχή, πριν δώσετε παλαιότερα θέματα, να τσεκάρετε αν υπάρχουν ήδη στον Τοπατζή ή όχι.

 

Κάποια στιγμή μετά τις εξετάσεις, ένας συνάδελφος θα πάει και θα πάρει τους δύο φακέλους (ένας φάκελος με τα παλιά θέματα και ένας φάκελος με τα καινούρια) ώστε να τα σκανάρει και να τα ανεβάσουμε όλα μαζί.

 

Καταλαβαίνετε ότι καθένας που πηγαίνει στο φωτοτυπείο πρέπει να πληρώνει τα φωτοαντίγραφα που βγάζει, ώστε να μην τα πληρώσει όλα μαζί ο συνάδελφος που θα τα πάρει στο τέλος (καθότι μπορεί να είναι πολλά). Έτσι θα επιμερίσουμε το κόστος.

 

Όταν θα είστε εκεί, πριν φωτοτυπήσετε τα θέματα που έχετε, ζητήστε του το φάκελο, και ρίξτε μια γρήγορη ματιά μέσα, ώστε να δείτε αν αυτό που θέλετε να αφήσετε το έχει ήδη δώσει κάποιος άλλος.

 

Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε απλώς να του δώσετε τα θέματα που έχετε για να τα βάλει στον αντίστοιχο φάκελο. Πρέπει να τα φωτοτυπήσετε πρώτα και να κρατήσει το αντίγραφο για το φάκελο, καθότι κι αυτός δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία να μαζεύει θέματα χωρίς να έχει κάποιο κέρδος.

 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!

Με μια μικρή προσπάθεια από τον καθένα μας, το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

 

Αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε μας.

 



__________________


Honored Member (Moderator)

Status: Offline
Posts: 284
Date: Sat Jun 25 20:21 2011
Permalink  
 

Ρε σπάστη έτσι όπως πάει το πράγμα δεν έχουμε τι να αφήσουμε στο Θωμά. Αντί να μας δίνουν σε χαρτί τα θέματα, μας τα υπαγορεύουν... Και τρώμε και χρόνο από το δίωρο της εξέτασης...

__________________
Mad


Περνάω και Παλάσκα πλέον!

Status: Offline
Posts: 81
Date: Sun Jun 26 10:20 2011
Permalink  
 

Mallon kapioi kathigites diavazoun topatzi :D

__________________


John Maynard Keynes

Status: Offline
Posts: 885
Date: Sun Jun 26 12:27 2011
Permalink  
 

mpa.... gia oikonomia. kai meta mas lene oti imaste i pio plousia sxoli..... ektos an to kanoun gia oikologikous logous. tote pao paso... :p

__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard